Recensies

Tuinkamer

VAN VERANDA TOT COMPLETE TUINKAMER

Solida Veranda uit Helmond heeft zich gespecialiseerd in het realiseren van hoogwaardige veranda's tot complete tuinkamers. Ons motto, "Alles is mogelijk" tegen scherpe prijzen maken wij graag voor u waar, door uw wensen met betrekking tot prettig wonen te vertalen in een pasklare oplossing. 

Of het nu gaat om een standaard veranda of overkapping of om een complete tuinkamer voorzien van glazen schuif deuren, een speciale vorm en of kleur, met veiligheids glas of polycarbonaat. Onze specialisten zijn u graag van dienst. Door de vele mogelijkheden is iedere veranda of tuinkamer aan uw eigen smaak aan te passen.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige kwaliteit aluminium en materialen met CE keurmerk tegen concurrerende prijzen.

tuinkamer schuifwand zonwering screen

Ook is het mogelijk om onze veranda systemen in een later stadium uit te breiden tot een complete tuinkamer zonder hier vooraf rekening mee te houden, doordat onze systemen compleet integreren met bijvoorbeeld onze schuifwand systemen, screens, wanden of zonweringen,

tuinkamer met screen en schuifwand

Door eigen fabricage kunnen wij ieder denkbaar model veranda / overkapping, tuinkamer of wens realiseren tot in perfectie en voor iedere situatie.

Voor een passende offerte komen wij graag geheel vrijblijvend naar u toe om voor u een duidelijk beeld op locatie te schetsen aan de hand van verschillende monsters. Of vraag online uw offerte aan en u heeft binnen 24 uur een scherpe prijs.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?.... 

U heeft binnen 24 uur een scherpe prijs.

logo


Solida Veranda

E-mail:

Telefoon: 0492 - 31 99 85

Adres: Laarweg 39B
Plaats: 5735BP Aarle-Rixtel