Recensies

S. Versteegen - Melderslo

Vandaag onze glazen schuifwand geplaatst. Zeer tevreden we zijn er erg blij mee. Netjes werk geleverd, helemaal top!!

C.W.A. van Liempd - Nuenen

Naar volle tevredenheid een glazen schuifwand geplaatst. Bedrijf komt afspraken uitstekend na en levert goed werk.

Fam. Holtjer - Echt

Begin december zijn door Patrick twee glazen schuifwanden geplaatst in onze overkapping. Gewoon perfect ! Mooi afgewerkt en een mooi systeem tegen een alleszins redelijke prijs. Onze foto staat op de website erbij. Wij zijn er heel blij mee en een echte aanwinst voor ons huis/tuin.

Marten - Symfoniestraat Beek en Donk

In het voorjaar van 2015 heeft Solida Veranda een veranda geplaatst die geheel naar wens was. Al bijna 2 jaar heel veel plezier van. ook de afspraken die je met hun maakt worden keurig nagekomen. Ook nu nog na 2 jaar als er een kleinigheid aan is komen ze dat verhelpen dus niet alleen goed bij het plaatsen maar ook goeie after service.

een dik tevreden klant.

E. Coenen - Slijk Ewijk

Wij zijn erg tevreden met de service van Solida Veranda. Hoofdzakelijk contact gehad via de mail. Snelle reactie en duidelijke uitleg. Ook bij de bezorging nogmaals duidelijk uitleg gehad hoe de schuifwand te plaatsen.

Glazen schuifdeuren voor overkapping Eindhoven

Met onze maatwerk glazen schuifwanden maximaal genieten van uw tuin.

Wilt u ook in het voor- en najaar als het 's avonds afkoelt toch behaaglijk en beschut onder uw veranda kunnen zitten en maximaal van uw tuin kunnen genieten? Bent u op zoek naar een vakkundig leverancier van glazen schuifwanden in de omgeving van Eindhoven die u dit tegen een gunstige prijs kan aanbieden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Ook u wilt vast wel gedurende het hele jaar het maximale uit uw veranda en tuin halen. Dan zijn onze 10mm hard glazen schuifwanden  op maat de ideale oplossing zodat ook u tijdens de koudere dagen heerlijk  onder uw veranda van uw tuin kunt genieten.  

Ons bedrijf is gevestigd in de regio Eindhoven en levert uitsluitend maatwerk glazen schuifwanden voor uw overkapping, veranda of balkon op maat. Kortom...Maatwerk voor basic prijzen.

Zegt u ja tegen deze betaalbare luxe en bent u nu benieuwd geworden naar de prijs hiervan? Vult u dan geheel vrijblijvend onze offerte aanvraag in! Wij geven u dan binnen 24 uur antwoord en bent u verzekerd van een betaalbare prijs voor deze hoog kwalitatieve glasschuifwand zoals er maar èèn deze kan leveren in de omgeving van Eindhoven.

 schuifwand klein

Ook voor exact op maat gemaakte glazen schuifdeuren als zelfbouw pakket voor uw overkapping, veranda, blokhut of balkon, compleet geleverd voor aantrekkelijke prijzen.

Vraag een snelle offerte aan en u heeft binnen 24 uur een scherpe prijs.

Gerardus Jansen - Middelharnis

We zijn er zeer mee ingenomen dat vandaag onze aanbouw weer gebruikt kan worden zoals we gewend waren.

Zijn erg tevreden over de manier waarop uw bedrijf zich hiervoor heeft ingezet, natuurlijk ook hulde aan de fabrikant die hierin uitstekend heeft meegewerkt.

Al met al noemen wij dit "uitstekende service", waarvoor onze oprechte dank.

We hopen nog lang van de screens te genieten.

Met vriendelijke groet,

Fam. Jansen

Heemstra - Bergen op Zoom

Vandaag een terrasoverkapping laten plaatsen wat volledig naar verwachting is gebeurd, wij kunnen deze firma aanraden bij iedereen die er maar over denkt om een overkapping te plaatsen. Wij gaan lekker genieten onder deze schitterende aanwinst!!!

Familie Mommen - Venray

Wij zijn zeer tevreden over de plaatsing van onze veranda door Solida te Helmond.
Na menige andere specialist op dit gebied geraadpleegd te hebben, viel onze keuze toch op Solida. Hier hebben we geen spijt van gehad, want alles wat Patrick toezegt, is hij ook nagekomen.
Ook de prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed.
We zullen Solida dan ook zeker bij vrienden en bekenden aanbevelen.

Foto\'s van de veranda volgen nog, als de inrichting helemaal klaar is.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?.... 

U heeft binnen 24 uur een scherpe prijs.

logo


Solida Veranda

E-mail:

Telefoon: 0492 - 31 99 85

Adres: Laarweg 39B
Plaats: 5735BP Aarle-Rixtel