OVERKAPPINGEN

Solida Veranda uit Helmond heeft zich gespecialiseerd in het realiseren van hoogwaardige veranda’s cq terrasoverkappingen. Ons motto, “Alles is mogelijk” tegen scherpe prijzen maken wij graag voor u waar, door uw wensen met betrekking tot prettig wonen te vertalen in een pasklare oplossing.

Wij leveren en monteren in de gehele benelux.

Of het nu gaat om een standaard veranda of terrasoverkapping, een speciale vorm en of kleur, met veiligheids glas of polycarbonaat. Onze specialisten zijn u graag van dienst. Door de vele mogelijkheden is iedere veranda aan uw eigen smaak aan te passen.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige kwaliteit aluminium en materialen tegen concurrerende prijzen.

Wij produceren en monteren de volgende veranda systemen:

  • “Solida” Hoogwaardig systeem ook wel piazza genaamd, voor grote goot overspanningen in combinatie met 16mm polycarbonaat. Ook geschikt voor 44.2 gelaagd veiligheid glas
  • “Solida XL” Hoog segment V92 veranda systeem geschikt voor 55.2 gelaagd veiligheid glas met een unieke grote goot overspanning tot maarliefst 7 meter met twee staanders in combinatie met glas
  • “Maatwerk” Ook voor speciaal maatwerk veranda’s bent u bij ons op het juiste adres. Door eigen fabricage kunnen wij ieder denkbaar model of wens realiseren tot in perfectie.

“SOLIDA” VERANDA SYSTEEM

Dit is een duurzaam en zeer mooi afgewerkt overkapping systeem, dat mooi en makkelijk (later) uit te breiden is als een tuinkamer en eventueel te voorzien van onze glazen schuifdeuren, kozijnen of zonweringen.

De solide constructie met het belangrijke CE keurmerk van Solida Veranda, bestaat uit uiterst duurzame materialen en verzekerd u van betrouwbaar en onderhoudsvriendelijk comfort waar u jaren lang plezier van zult hebben. Dit systeem is zowel geschikt voor 16mm polycarbonaat als 44.2 gelaagd veiligheids glas.

Standaard kleuren zijn creme wit, helder wit en antraciet. ook andere RAL kleuren zijn tegen geringe meerprijs leverbaar.

“SOLIDA XL” VERANDA SYSTEEM

Dit systeem is een hoog segment overkapping met extreem zware belasting kwaliteiten.

U wilt een overkapping met gelaagd glas en bredere glasplaten en minder palen? Dan is deze robuuste uitvoering Solida XL een goede keuze.

Bijvoorbeeld een veranda voorzien van glas en 7 mtr breed en een uitval van 3 mtr kan met 2 staanders op de hoeken gemonteerd worden door de unieke en zware profiel constructie.

Standaard kleuren zijn creme wit en antraciet. Andere RAL kleuren zijn tegen geringe meerprijs ook leverbaar.

solidaXL

“WAAIER” VERANDA.

Doordat wij vaak situaties tegen komen dat het bouwtechnisch of in optisch oogpunt niet mogelijk of mooi is om een rechte veranda te plaatsen, hebben wij geheel in eigen beheer een exclusief en uniek systeem ontwikkeld. Namelijk de waaier veranda / overkapping.

Deze opstelling word gemonteerd vanuit een hoek met 1 paal, zodat de symmetrie tussen het pand en de veranda gehandhaafd blijft, en het een exclusieve meerwaarde aan uw totale woning geeft.

Dit alles is geheel blind gemonteerd, dus zonder zichtbare schroeven, geintegreerde afvoer en met staal verzwaarde liggers. Ook is het mogelijk deze te voorzien van halogeen of LED verlichting.

waaierveranda klein

“MAATWERK VERANDA”

Door eigen fabricage kunnen wij ieder denkbaar model veranda / overkapping of wens realiseren tot in perfectie en voor iedere situatie.

maatwerk veranda klein

Voor een passende offerte komen wij graag naar u toe om voor u een duidelijk beeld op locatie te schetsen aan de hand van verschillende monsters. Of vraag een offerte aan en laat u verassen door de prijs.

LAATSTE RECENSIES
FAM SLEEGERS
Afgelopen woensdag is bij ons de veranda geplaatst.Keurig volgens afspraak netjes en vakkundig gezet,was een kleinigheidje maar is door solidaveranda zeer netjes opgelost.Een dikke pluim ...

Lees verder >

FAM. JANSEN
goed advies, ruimte voor eigen keuzes. We wilden maatwerk en dat hebben we bij jullie gevonden. We zijn erg blij met  onze, door jullie geplaatste, ...

Lees verder >

FAM. WILLEMS EINDHOVEN
HerenOp de eerste plaats wil ik jullie hartelijk dank zeggen voor de goede en professionele plaatsing en afwerking van de XL veranda. het getuigd van ...

Lees verder >

FAMILIE VAN LIESHOUT-STEENBAKKERS
de veranda die jullie geplaatst hebben afgelopen donderdag is perfect, we krijgen alleen maar complimenten.

Lees verder >

LAATSTE RECENSIES
P.DANKERS
ik geniet nog elke dag van dit geweldige "afdak"

Lees verder >

FAMILIE VD VORST
Omdat wij iets speciaals wilden, hebben de monteurs de veranda ter plaatsen op maat gemaakt, en kan niet anders zeggen dat het vakmannen zijn!

Lees verder >

VERHOEKS
Heel blij met onze veranda, vakwerk!!

Lees verder >

HANS EN SONJA - GOOR
Snelle montage, strak en mooi afgewerkt. En ook nog vriendelijk personeel... Wij zijn super tevreden!

Lees verder >

BENIEUWD NAAR WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?….

U heeft binnen 24 uur een scherpe prijs.

logo


Solida Veranda

E-mail: info@solidaveranda.nl

Telefoon: 0492 - 31 99 85

Adres: Uithoornseweg 51
Plaats: 5701 CA Helmond