Overkapping

Het hele jaar door van uw tuin genieten

Met een overkapping van Solida kunt u vaker van uw tuin genieten. Zo is een overkapping er om uw terras of tuin droog te houden bij regen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om overkappingen te voorzien van een screen. Hierdoor kunt u op de warmere dagen lekker in de schaduw zitten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar: 0492-319985 of te mailen naar: info@solidaveranda.nl. Onze medewerkers staan tijdens kantooruren altijd klaar om u te voorzien van advies en informatie over onze producten. Ook kunt u met vragen gebruik maken van ons contactformulier. Wij proberen u altijd zo snel mogelijk een antwoord te geven.

Een overkapping van Solida

Wij staan achter onze producten en dus ook achter de Solida overkapping. Solida staat voor solide kwaliteit en sublieme afwerking. Zo maken wij voor onze overkappingen gebruik van kwalitatief hoog aluminium dat voorzien is van een CE keurmerk. Hierdoor kunnen grotere overspanningen worden gemaakt zonder dat er extra palen moeten worden geplaatst. Ook worden overkappingen voorzien van verlichting en zijn de schroeven op zo’n manier geïntegreerd dat ze niet zichtbaar zijn.

Vraag een scherpe offerte aan

Overkapping

Voordelen van een overkapping

Overkappingen brengen veel verschillende voordelen. Omdat wij zo enthousiast zijn over onze overkappingen zetten we de voordelen hieronder voor u op een rijtje:

  • Weerstand tegen regen
  • Weerstand tegen zon
  • Met een screen maakt u het terras windstil
  • Moderne uitstraling
  • Verlichtingsmogelijkheden boven uw terras

Uiteindelijk is is het belangrijkste voordeel van een overkapping dat u het hele jaar door vaker buiten kunt zijn. Ook kunnen overkappingen windstil worden gemaakt. Dit zorgt ervoor dat warmte van een warmtelamp ook in de winter goed blijft hangen. Wij vertellen u graag persoonlijk meer over de voordelen!

Offerte voor een overkapping aanvragen

Wilt u meer weten over onze service of producten? Of twijfelt u over het wel of niet plaatsen van een overkapping in uw tuin? Onze medewerkers staan elke dag voor u klaar om u te voorzien van passend advies. Wij leveren tevens in heel Nederland, Duitsland, Belgie en Luxemburg. Contact opnemen kan simpel door te mailen naar: info@solidaveranda.nl of te bellen naar: 0492-319985. U kunt ook het contactformulier invullen met een vraag over een Solida overkapping.

logo


Solida Veranda

E-mail: info@solidaveranda.nl

Telefoon: 0492 - 31 99 85

Adres: Uithoornseweg 51
Plaats: 5701 CA Helmond