Over Solida Veranda

Solida Veranda uit Helmond is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het vervaardigen van hoogwaardige veranda's cq overkappingen, complete tuinkamers, glazen schuifwanden, Lamellendaken en diversen veranda zonweringen, met als motto alles is mogelijk door fabricage en montage in eigen huis !

Doordat wij graag achter onze producten willen blijven staan (ook na de montage), werken wij uitsluitend met de beste kwaliteit producten. 

En dat tegen zeer betaalbare prijzen.

Door onze eigen fabricage- en montagafdeling zijn wij in staat ieder model of vorm veranda en of tuinkamer individueel op maat te leveren en geheel naar uw eigen smaak en wensen te fabriceren. Iedere Ral kleur of combinatie in welke situatie of vormgeving is in principe mogelijk. Dit geld ook voor onze schuifwanden, zonweringen tot complete tuinkamers.

Onze systemen zijn uitgevoerd in een solide kwaliteit aluminium voorzien van een CE keurmerk, waardoor grotere overspanningen mogelijk zijn, zonder gebruik van een derde paal. De afvoer en de trafo's voor de verlichting en zelfs "de altijd lelijk in het zicht zittende" schroeven zijn geheel uit zicht geintrigeerd in het systeem. Een veranda, schuifwand of complete tuinkamer van Solida is een goede investering en geeft uw woning bovendien een grotere meerwaarde.

Kortom!.....Vraag eens een offerte aan en overtuig zelf.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?.... 

U heeft binnen 24 uur een scherpe prijs.

logo


Solida Veranda

E-mail:

Telefoon: 0492 - 31 99 85

Adres: Vlietweg 4b (12)
Plaats: 4758 TJ Standdaarbuiten