Glazen schuifdeuren voor overkapping Eindhoven

Met onze maatwerk glazen schuifwanden maximaal genieten van uw tuin.

Wilt u ook in het voor- en najaar als het 's avonds afkoelt toch behaaglijk en beschut onder uw veranda kunnen zitten en maximaal van uw tuin kunnen genieten? Bent u op zoek naar een vakkundig leverancier van glazen schuifwanden in de omgeving van Eindhoven die u dit tegen een gunstige prijs kan aanbieden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Ook u wilt vast wel gedurende het hele jaar het maximale uit uw veranda en tuin halen. Dan zijn onze 10mm hard glazen schuifwanden  op maat de ideale oplossing zodat ook u tijdens de koudere dagen heerlijk  onder uw veranda van uw tuin kunt genieten.  

Ons bedrijf is gevestigd in de regio Eindhoven en levert uitsluitend maatwerk glazen schuifwanden voor uw overkapping, veranda of balkon op maat. Kortom...Maatwerk voor basic prijzen.

Zegt u ja tegen deze betaalbare luxe en bent u nu benieuwd geworden naar de prijs hiervan? Vult u dan geheel vrijblijvend onze offerte aanvraag in! Wij geven u dan binnen 24 uur antwoord en bent u verzekerd van een betaalbare prijs voor deze hoog kwalitatieve glasschuifwand zoals er maar èèn deze kan leveren in de omgeving van Eindhoven.

 schuifwand klein

Ook voor exact op maat gemaakte glazen schuifdeuren als zelfbouw pakket voor uw overkapping, veranda, blokhut of balkon, compleet geleverd voor aantrekkelijke prijzen.

Vraag een snelle offerte aan en u heeft binnen 24 uur een scherpe prijs.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?.... 

U heeft binnen 24 uur een scherpe prijs.

logo


Solida Veranda

E-mail:

Telefoon: 0492 - 31 99 85

Adres: Laarweg 39B
Plaats: 5735BP Aarle-Rixtel